Ремонт на дюзи и помпи комън реил оборудване Бош Делфи Денсо Сименс Кинтинентал пиезо стенд

Ремонт на дюзи и помпи комън реил оборудване Бош Делфи Денсо Сименс пиезо стенд

Ремонт на дюзи и помпи комън реил оборудване Бош Делфи Денсо Сименс Кинтинентал пиезо стенд

Нашият най нов стенд е предназначен за тестване на Common Rail инжектори Bosch , Delphi , Denso , Siemens , VDO , Continental , CAT и да приложи код за корекция след ремонт на инжекторите . В стендът са интегрирани електронни блокове за управление за измерване на количеството гориво, контрол на температурата на калибриращата течност във всички точки и контрол на инжекторното управление по време и честота .

Нашият стенд е оборудван с електронна система за измерване, която позволява бързи резултати от изпитания с точност от 0,1 cm3 .

За да се генерира високо налягане в системата , стендът използва тип CP4 помпа. 2400 бара сензор за налягане и регулатор на налягането на шест канала , рейла под високо налягане. Стендът се доставят със система за термичната стабилизация .Охлаждането на течността се осъществява чрез топлообменник въздух – течност . Тази програма ви позволява да управлявате Bosch , Delphi , Denso, Siemens, VDO , Catterpillar , Continental инжектори с електромагнитни клапани , a също включва регулируем Piezo сигнал ( 50V – 200V ) за Bosch и Siemens инжектори

стенд за дюзи

Нашата база данни за инжектори съдържа над 3200 тест планове . Също така е възможно да се съставят и добавят ръчно тестови планове. Съставяне на план тест за един вид инжектор , е възможно да се добавя: различно налягане , продължителност на сигнала , напрежение на сигнала честота на сигнала и броя на циклите .

Притежаваме оборудване STAGE3 с чиято помощ е възможен ремонт на комън рейл инжектори с точeн и висококачествен ремонт на електромагнитни комън реил и пиезо инжектори . Системата наречена STAGE 3 показва последователността от операции с пълна визуализация на процеса и формиране на необходимите размери, нужни за сглобяване на електромагнитни и пиезо инжектори. Продуктът прави възможно ремонтирането,регулирането и сглобяването на инжектори,чрез коректни и точни данни директно от производителите. Високата точност на измерване е осигурена от постоянно налягане и висококачествени измервателни инструменти.

стенд за дюзи
Задължително попълнете валиден Email за връзка.