Дизел сервиз ремонт на инжектори

Ние от Дизел Сервиз извършваме ремонт на инжектори комън рейл. Ще започнем с обстоен визуален преглед на корпусът,ще измерим съпротивлението и ще проведем тест за течове на инжекторите Ви, след което ще се свържем с Вас и ще ви уведомим за състоянието им.

Ние oт commonrail.bg винаги можем да Ви съдействаме за намирането и закупуването на чисто нови инжектори.

дизел сервиз

След като се уверим, че инжекторите са работещи и безопасни за експлоатация, ще ги почистим външно и вътрешно в специални ултразвукови вани, използвайки импулсни генератори и качествените препарати за почистване на горивни системи .

стенд дюзи

Почистените бензинови и дизелови инжектори монтираме на стенд и ги подлагаме на няколко различни, автоматизирани теста определящи количеството и качеството им на впръскване. След което подменяме всички възможни за смяна консумативи. Към всеки комплект инжектори прилагаме официален доклад за състоянието им.

В Дизел Сервиз предлагаме всички видове тестове на комън рейл инжектори познати на Европейският пазар. Може да тествате дюзи в рамките на деня или следващият работен ден да ви бъде извършен ремонт по предписание от пройзводител. За ремонтирани дюзи даваме гаранция до 1 година !

реглаж на дюзи дизел

Въпрос: Защо е по-скъпо да ремонтирате инжектори при нас, отколкото в гаража на бай Ангел? Защо да ремонтирам дюза в CommonRail.BG?

Отговор: За разлика от гаражните услуги, нашите центрове са оборудвани с уникални диагностични стендове, които са еталон в областта на ремонта на дизелови компоненти. Всички специалисти на нашата компания са преминали необходимото обучение. Всички ремонти, извършени от ДИЗЕЛ ЦЕНТЪР, включват системата за контрол на качеството, благодарение на която ние предоставяме международна гаранция за 12 месеца, без ограничение на пробег. Реконструираният от нас инжектор не се различава по своите характеристики от новия по никакъв начин.

дизел център
Цена за тест и ремонт