Ремонт на делфи дюзи

Ремонтът на инжектори Delphi изисква от сервизите да генерират нов C2i код, който след това трябва да бъде програмиран в моторният компютър ECU. Този код C2i се състои от 16 цифри, които се отнасят до точната работа на всеки инжектор спрямо определени критерии за ефективност . Новият C3i инжектор има разширен и подобрен код за характеризиране ( калибриране ) , който помага на двигателя да работи с оптимална ефективност и осигурява превъзходна точност на работата за инжектора с „перфектно време“ и подобрена точност спрямо предшественика си C2i .

   

 Ние можем да тестваме , ремонтираме или обменяме инжектори Delphi . 

 

Като насочваща информация вие можете да използвате следната ориентировъчна цена :
Тест на инжектора, ако се изисква (задължително условие е нашият стенд да не отхвърли първоначално инжектора което автомотично означава проблем в електрическата част )
Основен ремонт на инжектора (нов разпръсквач + контролен клапан с калибриран C2i или C3i код)
Моля, обадете се за цени.

делфи прегрят инжектор

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОНТИРАНЕТО НА ИНЖЕКТОРИТЕ

При монтиране на инжекторите Delphi трябва да се вземат допълнителни предпазни мерки, за да се избегне замърсяване на инжектора .Гаранционно условие е тръбите и горивната рейка да бъдат почистени . Проверка за наличие на метални части в системата и горивният филтър преди монтаж на отремонтирани дюзи . Задължително монтиране на нов горивен филтър с марка Delphi .

 

Използваме само оригинални части на фирмата Delphi .

Моля, имайте предвид това, когато избирате цена или качеството. Много от другите фирми работят с фалшиви части при ремонт на дюзите. Това е голям проблем защото вие няма как да разберете това веднага след монтажа. Когато ви ремонтират дюзите с китайски части съвсем скоро ще имате проблем с колата.

 

Дизел Сервиз