Дизел Център Ремонт на дизелови инжектори

ремонтиране на дизел дюзи

Дизел Център за дюзи Видин
улица Цар Симеон Велики 104
Телефон 0876477805

 

Информация за нас и предлаганите от нас услуги.

Съвременните системи за високо налягане и впръскване на дизелово гориво създадоха изключителен напредък през последните няколко години. Mетодите за диагностика и ремонт стават все по- сложни, а за сервизирането им се изискват все по-високо качество на оборудването. За работа и висока точност на тестовете ние сме дизелови специалисти с професионални инструменти и висока степен на чистота в помещенията като във медицинска лаборатория.

Ще продължаваме да сме вашият коректен сервиз за диагностика и ремонт на повечето дизелови горивни системи. Високо специализирани в ремонт на дизелова горивна апаратура за всички МПС. Горивонагнетателни помпи (ГНП) BOSCH VP37, VP44, COMMON-RAIL всички видове CP1, CP2, CP3, CP4 и др. Предлагаме специализиран сервиз за проверка, ремонт и диагностика на дизелова авточасти. 

дизел сервиз софия варна пловдив

Ние сме дизелов автосервиз без скрити цени. Диагностика и ремонт на дизелови помпи, на добри цени с гаранция! 

Ремонт на Сименс дюзи

 

видове дизелови дюзи

CommonRail.bg е компания, която предлага ремонт и поддръжка на дизелови двигатели и системи за впръскване на гориво, включително Common Rail системи. Компанията предлага широка гама от услуги, свързани с дизеловите двигатели, като например:

  • Диагностика и отстраняване на проблеми в системите за впръскване на гориво, включително Common Rail системи;
  • Ремонт на дизелови двигатели;
  • Поддръжка на дизелови двигатели;
  • Ремонт и поддръжка на турбокомпресори;
  • Ремонт и поддръжка на горивни помпи;
  • Ремонт и поддръжка на инжектори;
  • Програмиране и калибриране на системите за впръскване на гориво;
  • Продажба на резервни части за дизелови двигатели.

CommonRail.bg разполага с модерни диагностични инструменти и оборудване, както и с опитни техници, които могат да предоставят качествени услуги за ремонт и поддръжка на дизелови двигатели. Компанията е на разположение на своите клиенти и може да отговори на конкретни запитвания относно услугите, които предлагат.

Дизел Сервиз