Дизел Център Ремонт на дизелови инжектори

ремонтиране на дизел дюзи

Дизел Център Видин
улица Цар Симеон Велики 104
Телефон 0876477805

 

Информация за нас и предлаганите от нас услуги.

Съвременните системи за високо налягане и впръскване на дизелово гориво създадоха изключителен напредък през последните няколко години. Mетодите за диагностика и ремонт стават все по- сложни, а за сервизирането им се изискват все по-високо качество на оборудването. За работа и висока точност на тестовете ние сме дизелови специалисти с професионални инструменти и висока степен на чистота в помещенията като лаборатория.

Ремонт на дизелови дюзи Бош 

Ние сме Дизелов автосервиз и сме много добре подготвени за тази нова модерна дизелова революция. Ще продължаваме да сме вашият най- коректен сервиз за диагностика и ремонт на повечето дизелови горивни системи. Високо специализирани в ремонт на дизелова горивна апаратура за всички МПС. Горивонагнетателни помпи (ГНП) BOSCH VP37, VP44, COMMON-RAIL всички видове CP1, CP2, CP3, CP4 и др. Предлагаме специализиран сервиз за проверка, ремонт и диагностика на дизелова авточасти. 

дизел сервиз софия варна пловдив

Ние сме най- коректният дизелов автосервиз без скрити цени. Диагностика и ремонт на дизелови помпи, на най- добри цени с гаранция!
Нискокачественото гориво оказва изключително негативно влияние върху дюзите, които се замърсяват и в последствие износват. За да е всичко наред в работата на двигателя, именно дюзите трябва да се намират в перфектно състояние – те изпитват значителни натоварвания от работата при високо налягане. Налягане от 2500 бара упражнявани върху тях, както и от високите температури, на които са изложени са важно условие за висока чувствителност към замърсяване.

Работите ли с куриерски фирми?

Да. Работим с всички куриерски фирми в страната и чужбина.

Ремонт на Делфи дюзи

Ремонт на инжектори Денсо

Ремонт на Сименс дюзи

Дизел Център