Тест на дюзи BOSCH

бош сименс

Тест на дюзи Бош и пълна проверка за лоши работни параметри на стенд за комън рейл дюзи.  

       Ние използваме комън рейл стенд от последно поколение които тества дюзите при налягане до 2800бара !
Гарантираме за висока точност по време на тест за всяка една дизелова дюза и издаваме документ.

stage3222 

      Нашият стенд позволява пълна диагностика на инжектори с пиезо елементи. По време на теста се измерва времето за реакция в пиезо елемента и няма как да има грешка в измерването.
Има митове че пиезо дюзите не могат да се тестват и ремонтират – това е лъжа. Ние ремонтираме пиезо дюзи и даваме гаранция от 2 години.

разпръсквач проблем

Работим само с оригинални части на фирмата Bosch . След ремонт на инжекторите, за всеки от тях се генерира нов калибриращ IMA код който се въвежда в моторният компютър на автомобила като по този начин се осигурява правилната работа на отремонтираните дюзи . Без въвеждането на калибриращ код не може да се гарантира правилна работа на мотора , а също така е нормално занижена мощност . Когато не е въведен правилен IMA калибриращ код живота на дюзите се намалява драстично !

recikledpiezo

       

Разполагаме с необходимото обурудване, документация и апаратура за тест на пиезо инжектори от последно поколение. Доверете се на нашият сервиз защото ние не продаваме втора употреба дюзи под предтекст че са рециклирани!

ремонт на дизелови инжектори

 
За повече информация свържете се с нас

 

Дизел Сервиз