Ремонт на дюзи и помпи с марка Катерпилар

Ние предлагаме ремонт на дюзи и помпи за марката Катерпилар за всички видове машини използващи се в строителната и земеделска техника с гаранция .

ремонт на дюзи за земеделска техника

Ние имаме капацитет за ремонт на дюзи използващи се в земеделската и строителна техника в рамките на деня. Предлагаме гаранционна и извън гаранционна поддръжка с договор. За повече информация моля свържете се с нас на посочените контакти от сайта.

катерпилар

caterpillar

                             
За максимално качествена дизел диагностика и стендоване на дюзи ние сме оборудвани с апаратурата на естонския бранд STARDEX. Той покрива изцяло нуждите на различни горивни системи и обръща специално внимание на бързоразвиващата се Common Rail система, благодарение на която съвременният дизел е не само с изключителни ниски нива на вредни емисии. Този стенд е доста по тих, по-динамичен и по икономичен . По този начин модерната технология отговаря напълно на бъдещите изисквания за опазване на околната среда .
Системата се използва и в строителни както и селскостопански машини, сред които водещи марки са Caterpillar , John Deere , Doosan , Massey , Ferguson . Ние можем да решим вашите проблеми с машината в кратки срокове и те да продължат работата по време на сезона .