Ремонт на дюзи и помпи с марка Катерпилар

ремонт на дюзи за земеделска техника

Ние имаме капацитет за ремонт на дюзи използващи се в земеделската и строителна техника в рамките на деня. Предлагаме гаранционна и извън гаранционна подръжка с договор. За повече информация, моля свържете се с нас на посочените контакти от сайта.

Ние предлагаме ремонт на дюзи и помпи за марката Катерпилар за всички видове машини използващи се в строителната и земеделска техника с гаранция.

caterpillar

                             
За максимално качествена дизел диагностика и стендоване на дюзи ние сме оборудвани с апаратурата на естонския бранд STARDEX. Той покрива изцяло нуждите на различни горивни системи и обръща специално внимание на бързоразвиващата се Common Rail система благодарение, на която съвременният дизел е не само с изключителни ниски нива на вредни емисии. Този стенд е доста по тих, по-динамичен и по икономичен. По този начин модерната технология отговаря напълно на бъдещите изисквания за опазване на околната среда.
Системата се използва в строителни, както и в селскостопански машини, сред които водещи марки са Caterpillar, John Deere, Doosan, Massey, Ferguson. Ние можем да решим вашите проблеми с машината в кратки срокове и те да продължат работата по време на сезона.

Направете запитване
Име или псевдоним.
Моля въведете валиден email адрес за връзка с вас.
Опишете проблема подробно с данни на автомобила като година, модел, предишни ремонти и проблем в момента.
Ние използваме Вашите лични данни само за целите, посочени към момента на събиране след Вашето изрично съгласие. Целите, с които се обработват личните данни, са само за да отговорим на Ваши запитвания и не се събират никъде.
Call Now Button