Ремонт на КАТ дюзи и помпи с марка Кат

ремонт на дюзи за земеделска техника

Ние имаме капацитет за ремонт на дюзи КАТ използващи се в земеделската и строителна техника в рамките на деня. Предлагаме гаранционна и извън гаранционна подръжка с договор. За повече информация, моля свържете се с нас на посочените контакти от сайта.

Ние предлагаме ремонт на дюзи КАТ и помпи за марката Катерпилар за всички видове машини използващи се в строителната и земеделска техника с гаранция.

caterpillar


За максимално качествена дизел диагностика и стендоване на дюзи ние сме оборудвани с апаратурата на естонския бранд STARDEX. Той покрива изцяло нуждите на различни горивни системи и обръща специално внимание на бързоразвиващата се Common Rail система благодарение, на която съвременният дизел е не само с изключителни ниски нива на вредни емисии. Този стенд е доста по тих, по-динамичен и по икономичен. По този начин модерната технология отговаря напълно на бъдещите изисквания за опазване на околната среда.
Системата се използва в строителни, както и в селскостопански машини, сред които водещи марки са Caterpillar, John Deere, Doosan, Massey, Ferguson. Ние можем да решим вашите проблеми с машината в кратки срокове и те да продължат работата по време на сезона.

Дизел Сервиз