стенд за дюзи дизел

Стенд на дизелови дюзи и как се тестват на стенд

   Стендване на дизелови дюзи след почистване с ултразвук

стендване на пиезо дюзи коман реил

 

Тестването на дизелова дюза на стенд обикновено се извършва с помощта на специализирано оборудване, което може да симулира работните условия на дюзата и да измери нейната производителност. За да тествате дизелова дюза от типа Common Rail на стенд нив в commonrail.bg имаме няколко стъпки:

Демонтира се дюзата от двигателя на автомобила и я свързваме към стенда за тестване. В зависимост от модела на стенда, може да има нужда от специален адаптер или конектор, за да се свърже с дюзата.

Настройва се стенда за тестване, за да отговаря на параметрите на дюзата, като включваме подходящите настройки за налягане, дебит и други параметри и това се нарича ТЕСТ ПЛАН. Някои модели стендове имат автоматични настройки, които могат да се използват за определени марки и модели дюзи по номер на самата дюза.

Подаваме горивото под налягане на дюзата, за да се симулират работните условия. Стендът ще подава горивото с високо налягане в дюзата, като контролира налягането и дебита.

Измерва се производителността на дюзата, като се проверява налягането и дебита на изхода. Модерните стендове за дизелови дюзи могат да измерват и други параметри, като например налягането на изхода на излишното гориво, температурата на излишното гориво и други.

Анализират се резултатите от теста и определяме дали дюзата е работеща правилно или има нужда от ремонт или замяна.

Свързваме се с вас – Клиента.

проблем с дизел дюзи

Сервизът разполага с последният модел стенд на Hartridge, който тества и най- новите инжектори на Денсо / Denso / – I – ART Смарт и т.н.

Нашият Дизел Център разполага със оторизирани стендове за ремонт на всички видове инжекторни и пиезоинжекторни дюзи.

Име или псевдоним.
Моля въведете валиден email адрес за връзка с вас.
Опишете проблема подробно с данни на автомобила като година, модел, предишни ремонти и проблем в момента.
Дизел Сервиз