Ремонт на дизелови помпи комън реил рециклиране

Ако искате да знаете защо имате проблем с вашата дизелова горивна помпа наречена ГНП то трябва да изясним технологично как работи тя. Всички ГНП помпи с технология комън рейл винаги осигуряват постоянно количество гориво с точно необходимото ниво на впръскване, независимо от режима на работа : Common Rail помпите на Bosch компресират горивото до 2700 бара и доставят прецизно необходимото количество.Характеристики и предимства:

  • Bosch common rail помпите са експертно проектирани за плавна работа, висока производителност на двигателя и нисък разход на гориво.
    Постоянно оптимално налягане в рейла, дори и при ниски обороти: За висока ефективност
    Работи в комбинация със старт/стоп системата: За по-нисък разход на гориво

Солидна конструкция: За дълъг експлоатационен живот се предлага за марката Bosch и Denso. Когато вашата горивна система е с марка Делфи то трябва да е ясно че задължително ще имате проблем ако не обслужвате оригинални горивни филтри редовно и правите компромис с горивата. Това е много важно защото горивните ГНП помпи Делфи са много капризни.

Нови оригинални дюзи и горивни помпи на изключително атрактивни цени!✈️Достъп до най-голямата поддържана наличност – доставка за 1 работен ден.⁉Ако за Вас липсата на бранда на индустриалната машина върху новата оригинална дюза или помпа не е проблем – просто попитайте.👨‍🏫Нали знаете, че никой производител на индустриални машини не произвежда дюзи или помпи, а купува от Denso, Bosch или Delphi и други?

Разполагаме със стендово оборудване за диагностика на дизелови комън рейл помпи от всички поколения  с подробен тест план при всички режими на работа . 
Ние използваме най модерни стендове за ремонт на дизелови комън реил инжектори.
Нашите машини се поддържат регулярно и калибрират за да са точни измерванията по време на тестването.
Задължително всякак дюза се почиства с ултразвук преди да се монтира на стенд . По този начин освен че вашите дюзи се почистват ние запазваме нашата техника от замърсявания .

cp4 pump repair

Установяване на теч в помпата за високо налягане и подмяна на всички видове уплътнения и ремонтни комплекти .

ремонт на комън рейл помпи

Частично и пълно рециклиране на ГНП Bosch Denso Delphi от всички поколения .

комън рейл помпи ремонт

След проблем в помпата за високо налягане и последвало замърсяване на горивната система с метални фрагменти задължително трябва да се демонтират всички компоненти както следва :
Горивна сонда 
Резервоар
Горивопроводи
Горивен топлообменник
Горивна рейка
Тръбопроводи до дюзите
Регулатор
Датчик за налягане на горивото
Дизелови инжектори 
Монтиране на нов горивен филтър по спецификация от пройзводителя. 

ЗА КОНТАКТ С НАС

 

Дизел Сервиз