Горивна добавка за почистане на горивна система

Добавка за почистване на горивната система

добавка за почистване на горивото

Diesel Fuel Activator е професионална добавка за дизелово гориво , която ефективно почиства цялата горивна система от резервоара до двигателя. Той използва мощна и доказана технология, която почиства упоритите отлагания и потиска образуването на нови замърсители.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Diesel Total System Cleaner е подходящ за използване във всички дизелови двигатели. Той е безопасен за използване с филтри за дизелови частици ( DPF ) и SCR системи за рециркулация на отработените газове и може да се използвав системи за директно впръскване , включително турбо и компресорни двигатели.

Diesel Total System Cleaner почиства въглеродните отлагания от входящите клапани, които могат да повлияят на ефективността и производителността на двигателя. Той отблокира инжекторите и осигурява смазка на горивната система, която увеличава експлоатационния живот на компонентите на горивната система.

Diesel Total System Cleaner отстранява и премахва замърсителите на горивната система, особено тези, които се намират в горивото а също и наслагвания в самата горивна помпа , което може да повлияе на работата на двигателя. Мощният му състав е предназначен за почистване за един резервоар гориво.

Diesel Total System Cleaner трябва да се използва на всеки 10 000 км, за да се почисти , поддържа и предотвратява образуването на отлагания в горивната система. Това е особено важно за натрупването на замърсявания , които може да се натрупат само след 2000 км, ако се използва гориво с ниско качество. 

Стабилизаторът на дизеловите горива е горивна добавка, предназначена да стабилизира работата на дизеловото гориво при съхранение и да предотврати загубата на мощност поради старите …

100% гаранция за продукта
Сертифициране по ISO

Онлайн поръчки