Горивна добавка за почистане на горивна система

Добавка за почистване на горивната система

добавка за почистване на горивото

Diesel Fuel Activator е професионална добавка за дизелово гориво, която ефективно почиства цялата горивна система от резервоара до двигателя. Той използва мощна и доказана технология, която почиства упоритите отлагания и потиска образуването на нови замърсители.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Diesel fuel activator е подходящ за използване във всички дизелови двигатели. Той е безопасен за използване с филтри за дизелови частици ( DPF ) и SCR системи за рециркулация на отработените газове и може да се използвав системи за директно впръскване, включително турбо и компресорни двигатели.

бардал

Diesel fuel activator почиства въглеродните отлагания от входящите клапани, които могат да повлияят на ефективността и производителността на двигателя. Той отблокира инжекторите и осигурява смазка на горивната система, която увеличава експлоатационния живот на компонентите на горивната система.

Diesel Total System Cleaner отстранява и премахва замърсителите на горивната система, особено тези, които се намират в горивото а също и наслагвания в самата горивна помпа, което може да повлияе на работата на двигателя. Мощният му състав е предназначен за почистване за един резервоар гориво.

Diesel Fuel activator трябва да се използва на всеки 10 000 км за да се почисти, поддържа и предотвратява образуването на отлагания в горивната система. Това е особено важно за натрупването на замърсявания, които може да се натрупат само след 2000 км, ако се използва гориво с ниско качество. 

Добавка за дизелово гориво – BARDAHL BDC – 1 литърBardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания.
Употребата на Bardahl BDC осигурява:
Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му.
Смазва и защитава инжекторите.
По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания.
Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне.
По-нисък разход на гориво с до 10%. Премахва влагата от конденз в резервоара.
Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. Предпазва от корозия и оксидация
Предпазва от замръзване на горивото.
Начин на приложение:Дизел Зима – 1 л. BDC за 300 л. дизелДизел Лято – 1 л. BDC за 600 л. дизел

Стабилизаторът на дизеловите горива е горивна добавка, предназначена да стабилизира работата на дизеловото гориво при съхранение и да предотврати загубата на мощност поради старите …

100% гаранция за продукта

Дизел Сервиз