Рециклиране на дюзи комън рейл със стенд Бош Делфи Денсо Сименс

Предлагаме рециклиране на дюзи за всички видове дизелови системи и дизел помпи.
Ако искате да разберете дали имате проблем с вашите дизелови инжектори комън рейл или какво се случва с автомобила при проблем с инжекторите ?
-Загуба на мощност и прекъсване в двигателя;
-Увеличено количество на вредни емисии, бял или черен дим;
-По – висок разход на гориво;
-Повишен шум в двигателя;
Ако забележите една от тези неизправности, свържете се с нас за повече информация и решение на проблема.

Специализиран дизел сервиз за качествено рециклиране на дюзи и ремонт на комън рейл инжектори. Разполагаме с модерна техническа база и лаборатория за рециклиране, ремонт и проверка на дюзи. Имаме големи наличности дизелови авточасти за директна замяна. В рамките на деня, след проверка на вашите дюзи можем да ви изпратим рециклирани дюзи и дизелови помпи от всякакъв тип стига да са налични.
Извършваме пълно рециклиране, частично рециклиране, ремонт и проверка на дизелови помпи и дюзи. Поддържаме водещите марки производители за комън рейл Bosch, Delphi, Denso, Siemens, Catterpillar, Lucas, John Deere, Motorpal, VDO и Continental.
Ние можем да ви бъдем полезни за рециклиране на дюзи за дизелови комън рейл системи използвани във автомобили, камиони, автобуси, строителна и земеделска техника.
Работим с всички куриерски фирми в рамките на страната.

reciklirane injektor

Може ли “лошо” гориво да доведе до проблем във вашият дизелов комън рейл инжектор?
Замърсяването на инжекторите може да бъде резултат от:
✔️ Ниско качество на горивото (високо съдържание на примеси)
✔️ Нередовно обслужване на горивен филтър
✔️ Използване на неправилни или ниско качествени добавки
Нашият Дизел Център може да ви бъде полезен за проверка, почистване, ремонт и рециклиране на всички инжекторни дюзи.
✅ 16 години опит
✅ Машини на европейско ниво
✅ Високо качество на работа
✅Отстъпка за автосервизи

След ремонта задължително всички отремонтирани компоненти се тестват повторно на нашите стендове и няма как да получите неработещи дюзи или помпа !

дюзи за ремонт

Рециклиране на дюзи и пълна проверка по всички работни параметри на комън рейл инжектори със стенд от последно поколение според тест план от производител. След ремонта вашите инжектори ще са с по-ниски вредни емисии, по- нисък разход на гориво, гладко работещ двигател и удължен ресурс! Извършването на превантивен ремонт спестява време и разходи. Реновирането включва всички дейности, предписани в инструкциите на отделните производители, както и тестване на дюзите в съответните стендове, с които разполагаме.

Кодиране на комън рейл инжектори по индустриален стандарт IMA и ISA. Кодиране на дюзите се извършва единствено и само, когато са без механично износване, а също така са в норма за да може стендовете да извадят калибриращ код. Генерираните кодове за даден инжектор трябва да се вписват в моторният компютър на превозното средство преди и след да бъде запален двигателят. Кодирането в моторен компютър на калибриращи кодове има известно значение за празният ход и пред впръскването на комън рейл инжекторите.
Нашият автосервиз Дизел Център извършва професионални услуги по диагностика и рециклиране на дюзи комън рейл всички видове дизелови инжектори. Предлагаме също продажба на стендовани инжектори втора употреба или напълно рециклирани дюзи с гаранция.

Предлагаме рециклиране на дюзи, кодиране за дизел инжектори Бош, както с електромагнит така и пиезо дюзи. Генериране на 16 и 20 цифрен код C2i, C3i за дюзи Делфи. Нашите стендове могат също така да генерират код за калибрация на повечето комън рейл инжектори с марките Денсо и Сименс. Ние предлагаме частично и пълно рециклиране на дизелови комън рейл дюзи. Доставка на нови рециклирани дизелови инжектори директно от производител при невъзможност за ремонт с максимална търговска отстъпка.
Почистване и проверка на всички видове бензинови дюзи както с директно впръскване FSI технология. 
Диагностика, ремонт, стендоване, рецеклиране на пиезо дюзи Bosch, Denso, Siemens, VDO, Continental.

Ние сме специализирани в рециклиране на дюзи,ремонт и диагностика на дизелови горивни комън рейл горивни системи до днешна дата.
Монтаж и демонтаж на инжекторите от автомобила
.
Проверка на стенд от ново поколение за комън рейл инжектори Бош, Делфи, Денсо, Сименс, Континентал и помпадюза за всички видове земеделска техника.
Пълно рециклиране на инжектора- замяна на дефектните износени части и калибриране с настройка на стенд.
Ремонт на комън рейл ГНП CP1, CP2, CP3 и CP4.
Установяване на повредата, разглобяване и дефектиране. Предлагаме пълно рециклиране на CP4 горивни помпи за високо налягане.
Вадене и екстракция на дизелови дюзи, скъсани свещи, почистване на легла и ремонт на резби. Диагностика и ремонт на механични, електронни и common rail помпи ГНП.
Повредените дюзи оказват влияние при работата на двигателя. Много е важно да се обърне внимание на качествено рециклиране на дюзите без компромиси.

Предлагаме пълно рециклиране на пиезо инжектори на фирмата Бош с гаранция ! Имаме възможност да рециклираме напълно с нови части проблемните пиезо инжектори на Ауди , БМВ, Мерцедес и всички марки автомобили използващи дюзи с Бош серия 0445 115, 116, 117 или 118. Тези пиезо дюзи се вграждат масово след 2004 година и характерен проблем при тях е бял дим на празен ход което е свързано със запушване на ДПФ филтър. Когато не отремонтирате навреме вашите пиезо инжектори това води задължително до проблем в мотора! Превантивният ремонт винаги е на по ниска цена и ви спестява средства !