раздути разпръсквачи

Проблем с раздути разпръсквачи

Вашите дизелови дюзи няма как да ви кажат че имат проблем и когато чуете тракане в мотора или видите бял дим от вашият автомобил това често пъти е прекалено късно. Вашите дизелови дюзи се раздуват както от много километри изминати без ревизия , а също така и от проблем в двигателя като банално изпускане от дихтунга за което повечето хора си казват няма проблем само леко цапа двигателя. Това е неправилно и грешно когато отлагате ремонт на вашите разпръсквачи. 
Проблем с раздути разпръсквачи се получава много често при дизеловите дюзи като причините са няколко:
– Изминати над 200 000км без ревизия на дозеловите дюзи
– Изпускане от дихтунга (наричана още дифтунка)
– Претоварване на двигателя с високи обороти
– Проблем с турбото
– Проблем с маслената система

раздуване на разпръсквача

Раздуване на разпръсквач може да се получи от ненавременен ремонт на вашите дюзи. Като всеки компонент в горивната система на комън рейл вашите дюзи има определен живот според начина им на натоварване. Ако искате да разчитате че вашият дизелов двигател ще ви служи вярно дълги километри или моточасове за земеделските машини то вие трябва превантивно да ги проверявате. Проверкате ще ви спести ремонт на двигателя и когато се установи че вашите разпръсвачи нямат много оставащ ресурс в тях ние извършваме ремонт на дюзите със смяна на разпръсквач или каквито части са необходиме с регулиране. Ние ще ги ремонтираме и вие ще сте доволни че няма да имате авария точно когато не е момента за ремонт.
Следният клип е показателен какво може да се случи с вашият дизелов двигател.

Заявка за тест и ремонт
Име или псевдоним.
Моля въведете валиден email адрес за връзка с вас.
Моля въведете подробна информация относно вашият модел автомобил и конкретен проблем. Предишни ремонти и всичко свързано с проблема ви също помагат за бързо диагностициране.
Марка на МПС
Модел на МПС
Кубатура на двигател и конски сили.
Опишете проблема подробно с данни на автомобила, предишни ремонти и проблем в момента.
Дизел Център