Oтказ на гаранция

   
Повреденият продукт да съответства по тип, модел и номер, да е окомплектован, да не е разглобяван предварително и да не е с механични повреди, които правят ремонта му невъзможен. 

разпръсквач


Условия за валидна гаранция:

– Съответствие с отремонтираният продукт по сериен номер.

– Правилно съхранен продукт . По никакъв начин не може да използвате гаранцията след неправилно съхранение като влажна среда, изпускане, удряне, надраскване, нагряване, претоварване, преработен софтуер или различен от фабричният също водят до отпадане на гаранцията.

–  Нарушена, заличена, изтрита, пломба/белег (или опит за имитация) върху отремонтиран от нас продукт.

– Грешка по време на монтаж на отремонтиран продукт във неквалифициран сервиз от неквалифициран персонал. Неправилно монтиране на дюзата като пренатягане, усукване, изпускане от дифтунгата или неправилна дебелина.

– Непочистена или мръсна горивна система водеща до кратковременна експлоатация на отремонтираният продукт. Масло в горивната система, неправилни добавки или биодизел, също водят до трайни белези по отремонтираният продукт сочещи за неправилна експлоатация което автоматично води до отказ на гаранция.

Може да бъде отказано гаранционно обслужване също и в следните случаи:
   Гаранционно обслужване не се прилага, когато дефектите, проблемите и/или несъответствието са в следствие от долу изброените причини:
-продуктът не се използва по предназначение;
-непрофесионална поддръжка или изменение на продукта;
-употреба на софтуер, резервни части, аксесоари или консумативи, които не са доставени или одобрени от производителя;
-експлоатация на продукта, несъобразено с характеристиките му;
-каквато и да е намеса или поправка, предизвикваща дефект или причина за неизправност.

прегряли разпръсквачи

Ние не носим никаква отговорност при загуба на авточасти и отремонтирани продукти във времето от изпращането по куриерска фирма и обратно от клиента. Всеки клиент е длъжен да посочи застраховка в двете посоки и също така да заплати куриерската услуга. Клиента е длъжен да направи точен опис в полето за описание на продуктите към куриерската услуга. Клиента няма право на каквато и да било претенция при несъотвествие или разминаване на посочен продукт по време на транспорта до нас с куриерска фирма. Клиента е длъжен да изисква касов бон. 

    Изпратени продукти със съмнения за неправилна работа в период на гаранцията им се заплаща тест на стенд за сметка на клиента.
Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес със задължителна опция преглед. Моля, отворете пратката преди да заплатите, за да се уверите, че сте получили точно вашите авточасти и съпътстващите ги тест протоколи и документи. Ние не носим никаква отговорност ако загубите тест протокол или гаранция, след това не издаваме никакви копия.

Гаранция след ремонт се дава само и единствено след ремонт на всички инжектори, помпа за високо налягане и почистване на цялата горивна система от нас или от специализиран сервиз.
Гаранцията не важи без заверка от специализиран сервиз за извършено почистване на горивната система!

Задължително почистване на горивната система!!! Гаранцията важи само след тази процедура!

Почистването на горивната система никога не може да стане с каквато и да било добавка!
    Промиването на системата е сигурен вариант за дълготрайност на ремонта за да запазите компонентите в комън рейл системата от повторен проблем. Доста често това се пренебрегва от автосервизите след проблем в комън рейл помпата и наличието на метални фрагменти от нея по цялата система. Добро решение за почистване и промиване на горивната система е демонтиране на всички компоненти по горивната система, като започнете от сонда, горивен резервоар, тръбопроводи, топлообменници, горивни рейки, горивни маркучи, тръби за високо налягане, помпа високо налягане и поставяне на нов филтър.

    При никакви обстоятелства не се приема рекламация, когато дефектът се дължи на нарушени предписания за работа, неправилно обслужване или неправилен монтаж, некачествени горива, неподходящо или нецелесъобразно приложение, неправилно третиране или естествено износване, както и предприети от трети лица въздействия както и опит за ремонт. За дефект в материала или производствен дефект, възникнал на модифицирани от трета страна продукти – преустройване или тунинг за спортни цели, за всяко от изброените не поемаме абсолютно никаква гаранция !!!

 

Предвид специфичността на предлаганите от нас стоки, които са втора употреба важно е да се знае, че монтирането на закупените стоки трябва да става в сервиз от техническо компетентно лице! Своеволно монтиране на закупена стока, може да доведе до нейното повреждане, а също така до отказ от приемане на рекламация или да доведе до техническа неизправност на вашето МПС или да застраши живота и здравето ви както и на останалите лица, пътуващи във вашето МПС и/или останалите участници в движението!

За всеки извършен ремонт клиентите автоматично се съгласяват със условията за гаранция публикувани на сайта и са задължително запознати с придружаващо копие!

 

 

 

Дизел Сервиз