Собственици на Тесла преминават към бензинови и дизелови автомобили. Ново проучване показва, че 58% от собствениците на електрически коли се връщат към бензинови модели или такива с дизелов двигател. Причините за това са точно каквито бихте очаквали като огромни проблеми:
Самозапалване;
Недостатъчно зарядни за тях;
Никаква възможност за сервизиране в България;
Сервизите в момента за такива автомобили се броят на пръстите на едната ръка и освен, че само претендират за такива те са некомпетентни в 99% от повредите.

тесла проблем
Самозапалване Тесла

Основната причина е разочарованието, свързано с това колко неудобно е да зареждаш новата си кола, както и да не разполагаш с достатъчно мощно зарядно устройство вкъщи. Това последното е проблем, с който цялата авто индустрия се опитва да се справи и рязко противоречи на идеята за ЕЛ-колата като превозно средство, което може да получи (пълен резервоар) без да ходите до бензиностанцията.
Интересното е, че според проучването жените са по-склонни да се откажат от е-колата за сметка на нормален автомобил, отколкото мъжете.
Що се отнася до отделните марки е-коли, анкетата показва, че собствениците на модели Tesla е най-много вероятно да се откажат от тях за сметка на бензинов или дизелов модел.

проблем с електрически автомобил

Притежаването на такъв автомобил в България може да не ви създава грижи само в големите градове където все пак има зарядни. Ако обаче разчитата да зареждате вашият електрически автомобил в село където трябва да използвате собствена зарядна станция това няма как да се случи. Предвид партидата на електрозахранване, която е твърде недостатъчна рискувате да останете без никакво електричество поради високата консумация. Следващият вариант е да си вземете дизелов агрегат за да зареждате вашата електрическа играчка е силно неоправдана инвестиция за нормалните хора.

тесла зарядно

Вашият коментар
Call Now Button