Проблем с дюзи – дизел комън рейл вадене и демонтаж на дюзи

При проблем с дюзи вие търсите помощ от форуми и приятели но това е доста сложна материя и по правило трябва да се доверите на специалисти в тази област.
Деформиране на материалите вследствие продължителен срок на експлоатация.
Използваното гориво е с ниско качество. В него често са включени допълнителни компоненти, които оказват деструктивно въздействие на дизеловите дюзи.
Случай на нужда от ремонт на дизеловите дюзи за вашия двигател може да възникне, ако установите, че са налице някои от следните проблеми. Поява на странен шум в двигателя.
Частична или пълна загуба на мощност.
Видимо увеличаване на количеството изгорели газове при работа на автомобила.
Много висок разход на гориво и бял дим.
Ако забележите, че някоя от изброените неизправности е налице, необходимо е незабавно да потърсите нашият дизел сервиз за ГНП помпи и дюзи.

 

За демонтаж на дюзи моля свържете се с нас на телефона от контактите. 

Дизел Център 0 8 7 6 4 7 7 8 0 5


Стойността на диагностиката и ремонта на дизеловата помпа или дюза ще е пъти по-нисък в сравнение с основния ремонт на двигателя на вашия автомобил. Колкото по-бързо решите проблема, толкова повече пари и време ще спестите. Подмяната на дюза в дизеловия двигател се извършва в случай на повреда, причинена от естественото увеличаване на диаметъра на дюзата. Смяната на детайла с нов или рециклиран е необходима, когато почистването му е непрактично, тъй като устройството вече не може да разпръсква адекватно горивото. Почистването и ремонтът на инжектори от вида комън рейл трябва да се извърши в добър дизел сервиз в София . Стремим се да задоволим растящите високотехнологични изисквания на нашите клиенти, като същевременно запазваме високото си качество на работа. Нашата ремонтната база е оборудвана с най-съвременна техника, отговаряща на най високите европейските норми за ремонт на дизелови части.

пиезо дюза сименс ремонт

 

Ремонт на сименс пиезо дюза

Разполагаме с напълно обзаведен авторемонтен център, където извършваме следните услуги. Вадене на запекли дюзи, скъсани подгревни свещи, ремонт ходова част, стартери, алтернатори, смяна съединител, ултразвуково почистване на дюзи, турбокомпресори, егр клапани, смукателни колектори, текущи ремонти по обслужване, смяна масла и филтри. Притежаваме богат опит и голям набор от специализирани инструменти спомагащи за безпроблемното отстраняване, както на здрави, така и на вече повредени (от неправилен опит дюзи.
Не са редки и случаите на скъсани подгревни свещи. Отстраняването на проблемната свещ без демонтаж на цил. глава е сложен и деликатен процес. С професионалната окомплектовка на фирми като Pichler, Klann, Rtool можем да се справим дори със скъсан нагревателен елемент – подгревна свещ.
Не се колебайте да ни потърсите и запишете час за ремонт. Ние спестяваме закупуването на скъпоструващи авточасти като глави, капаци на клапани и т.н.
Дюзите осигуряват стабилната работа на двигателя и мощност. Те са изключително важна част от комън рейл горивната система на автомобилите.Те отговарят за правилното разпръскване на горивната смес и адекватното протичане на процеса на горене при работата на двигателя във всякакви режими зададени от шофьора.
При инжекторите се наблюдава изключително голямо натоварване, тъй като горивото се подава под високо налягане заради еко нормите наложени ни към днешна дата. Обслужването на вашия дизелов двигател следва да бъде направено в само в дизел сервиз за дюзи , в който се извършва проверка и ремонт на всички видове инжектори с гаранция.

стенд за дюзи

Първоначално почистване на проблемната дюза с песъкоструйка и ултразвукова вана за премахване на замърсявания.
Първа диагностика на тест-стенд за проверка и изчисляване на естеството на възможните повреди на инжектора;
Обсъждане на повредите с клиента и предлагане на възможни решения на проблема;
Демонтаж, възстановяване или подмяна на частите на дюзата, за да бъде възстановена нейната правилна работа;
Отстраняване на неизправности по отделните компоненти на дюзата;
Монтаж на дюзите и последваща регулировка на детайлите;
Крайна диагностика на специализиран стенд за проверка на качеството на ремонтираната дюза.

 

Нашият Дизел Център извършва всякакви сервизни услуги по ремонт на дизелови дюзи на марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas.
Наличието на вода в дизеловото гориво е критичен проблем и винаги има последствия за дюзите.
След износване на ГНП и попадане на фрагменти или течности във на дюзата също води до спирането на работа.
Превантивният ремонт на ГНП помпа предпазва от последващи ремонти.

ВДО дюза пиезо ремонт

Дизел Център