Изправяне на детайли PDR

Изправяне на детайли PDR

  • Post author:
  • Post category:Service

Изправяне на детайли PDR

Изправяне на детайли PDR

ИЗПРАВЯНЕ НА ДЕТАЙЛИ БЕЗ БОЯДИСВАНЕ

Безцветно отстраняване на вдлъбнатини, известно още като PDR, е метод, използван за поправяне и отстраняване на щети по превозните средства. Това може да варира от малки вдлъбнатини, през гънки, до значителни щети при аварии. Използването на PDR е отличен начин за възстановяване на автомобила до фабричния му завършек и поддържане на стойността му без боядисване. Няма нужда от резервни части, пълнене или ремонт и няма нужда от никакво пребоядисване или лакиране. Това позволява PDR да бъде рентабилната алтернатива, каквато е. Вместо да отидете с превозното средство в сервиз, където бихте могли да бъдете без превозно средство десетки дни или седмици, процесът на PDR възстановява вашето превозно средство за няколко часа .

ПДР изправяне на калник
ИЗПРАВЯНЕ НА ДЕТАЙЛ

Изправяне на детайли PDR е Премахването на безцветни вдлъбнатини (PDR) е метод за поправяне на вдлъбнатини в каросерията на автомобила чрез прекрояване на панела. Това означава, че няма нужда да запълвате или боядисвате щетите. По време на PDR се използват специализирани инструменти за натискане и масажиране на повредения панел отзад. В резултат на това вдлъбнатият метал се изтласква, за да възстанови първоначалната си форма. Това поправя каросерията, като същевременно поддържа завършеността на боята на производителя.

PDR е популярна алтернатива на конвенционалните методи за поправяне на вдлъбнатини, тъй като може да бъде по-евтино и бързо. Тъй като ремонтите не изискват боядисване и втвърдяване, целият процес обикновено се завършва в рамките на няколко часа.

pdr възстановяване таван и капак след градушка
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ГРАДУШКА

Нашата фирма Dani Detail PDR се намира в град София но извършваме услугата на адрес.
Моля свържете се с нас за повече информация!
Изправяме всякакви детайли след ПТП или природни бедствия като градушка. Можете да ни се доветите за изправяне на таван, преден капак, калник, панел и всички останали части по вашето превозно средство. Услугата се предлага за ремонт на автомобили, мотоциклети. камиони , земеделска и строителна техника.