John Deere Remap чиптунинг

 
Увеличаване на мощността

Предлагаме чип тунинг за цялата гама селскостопанска и строителна техника, както и камиони и леки автомобили. Ако искате повече мощност и въртящ момент, докато пестите гориво, тогава сте попаднали на правилното място.
Ние можем с помощта на специализирани инструменти да променим софтуера на контролера на двигателя според вашите желания и изисквания. Противно на конкуренцията, ние не качваме готови файлове или файлове, модифицирани от процентното увеличение на ограничителите на въртящия момент.
Чрез смяна на картите директно в контролера на двигателя, ние гарантираме неговата оптимална работа и правилно сътрудничество с автоматичната скоростна кутия (когато машината е оборудвана с нея).
Друго нещо, което ни отличава, е съпоставянето на картите на двигателя с характеристиките на машината или извършената от нея работа.
Нашият софтуер НЕ се вижда от дилъри и вносители. 

Премахване на ограничител за скорост

Тази услуга включва смяна на ограничителя на скоростта на трактор, комбайн, строителна машина или автомобил.
За съжаление, поради големия асортимент от модели и видове машини, моля, правете индивидуални запитвания.
Най-често предлагаме услуги за трактори и комбайни на марките John Deere и Claas. Компаниите за коли под наем също използват нашите услуги.

чиптунинг трактор

Премахване на променливата геометрия на турбо компресора

Дизел Център е единственият избор в България разполагащ с оборудване на John Deere за изключване на VGT с променлива геометрия.
Системата, позната от тракторите от серия 6 със 30 Premium, за съжаление често се чупи. За това ние разработихме собствено решение за премахване на неправилното управление на геометрията на турбината.
Услугата се предоставя комплексно, т.е. достигаме до клиента, правим необходимите хардуерни модификации на турбокомпресора и след това настройваме софтуера на двигателя към новите характеристики на турбината.
Отне ни много човекочасове, за да разработим това решение, но благодарение на това можем да гарантираме на нашите клиенти перфектна работа на двигателя:
– без турбо спад
– без черен дим
– без прекомерно износване на турбокомпресора
– до 15% повече мощност без увеличаване на дозата гориво

 

Премахване на EGR

Нашият Дизел Сервиз премахва ЕГР клапните директно. Има два начина за деактивиране на EGR клапана.
Можете да го „затворите“ програмно на почти всички двигатели или ако вашият клапан е дефектен, премахнете всичките му функции в софтуера.
Първото решение работи и се използва широко от конкурентите, но в случай на електрическа повреда на EGR клапана на дисплея и в паметта на контролера се появяват грешки и ограничение на мощността.
Винаги се опитваме да премахнем напълно функционалността на клапана от софтуера, а също така физически премахваме охладителя на отработените газове. Това решение ни дава 100% увереност, че нашият клиент никога повече няма да има грешки и проблеми, свързани с EGR клапана.
Това са нашите собствени решения, които са разработени в сътрудничество с дилъри. Всички тапи са лазерно изрязани и монтирани на чисто нови уплътнения. Предимството на това решение е, че двигателят не е замърсен вътрешно (например всмукателния колектор) и клапанът на EGR никога няма да блокира отново или, по-лошо, да се счупи.
 

Премахване на DPF

Последните години показаха, че DPF филтрите в селскостопанската и строителна техника могат да генерират много проблеми и струват до няколко хиляди лева.
Ето защо ние предлагаме софтуерно решение за пълно дезактивиране на дизеловия филтър за твърди частици в повечето дизелови двигатели. Като един от малкото в Европа, ние предлагаме цялостна услуга. Пътуваме до клиента и модифицираме софтуера.
НИЕ НЕ УНИЩОЖАВАМЕ DPF ФИЛТЪРА. Самият филтър и касетата му остават недокоснати!
Машината работи все едно няма DPF филтър фабрично.
Цената за програмиране на дизелов филтър за твърди частици зависи от марката и вида на машината.B
премахване на катализатор трактор

Премахване на  ADBLUE / SCR системи

Проблеми с AdBlue инжектора, помпата или катализатора се появяват все по-често при новите машини, оборудвани със система за почистване на отработените газове, базирана на SCR адблу система.
Дизел Център предлага еднократни и 100% ефективни модификации на софтуера на контролера на двигателя, а в някои случаи и на контролера на помпата AdBlue, така че решението да е максимално фабрично т.е. софтуерът да е модифициран по такъв начин като да се направи даден двигател без система за почистване на отработените газове в завода.
Производители на двигатели като  John Deere, Cummins и CAT са нашата сила.
 

Премахване на металният шум в двигателя на премиум серията JOHN DEERE

За пореден път, като единствен нашият Дизел Център в България предлагаме на нашите клиенти изключителна услуга – заглушаване на металния удар на двигателите на John Deere.
Проблемът е известен главно от собствениците на трактори за серията 6 Х 30 Premium.
Чрез подходящо модифициране на картите в контролера на двигателя, ние сме в състояние да премахнем металният звук, съпътстващ работата когато е студен двигателят на John Deere при празен ход. 
чип тунинг трактори

ДИЗЕЛ ЦЕНТЪР
ул.Цар Симеон Велики 104
Видин
0876477805

JOHN DEERE CHIP TUNING
Програмиране 82%
Заявка за тест и ремонт
Име или псевдоним.
Моля въведете валиден email адрес за връзка с вас.
Моля въведете подробна информация относно вашият модел автомобил и конкретен проблем. Предишни ремонти и всичко свързано с проблема ви също помагат за бързо диагностициране.
Марка на МПС
Модел на МПС
Кубатура на двигател и конски сили.
Опишете проблема подробно с данни на автомобила, предишни ремонти и проблем в момента.
Дизел Център