Сервиз за комън рейл дюзи – Дизел Център Автосервиз

Сервиз за комън рейл дюзи – Дизел Център Автосервиз

Нашият Дизел Център е основан през 2006г. , сега това е нашият централен автосервиз за работа с дизелови компоненти. Ние сме експерти в дизеловите двигатели с технологията на дизеловите горивни помпи и дюзи. Разполагаме и с голям опис на части за двигатели, снабдяващи както любителите на домашния ремонт, така и автосервизите за ремонт на автомобили.
Оторизирани дизелови стендове, висококвалифициран инженерен персонал и ежедневен стремеж към съвършенство са само част от условията, на които отговаря нашата фирма за рециклиране на компоненти от дизеловите горивни системи.
Ние предлагаме ремонт на помпа за гориво и комън рейл услуги за впръскване на дизел в София, Пловдив, Варна и цялата страна с куриерски фирми.

автосервиз дизел


Горивният инжектор е част от вашето превозно средство, която под налягане изпомпва гориво през отвор, за да осигури спрей на горивото към двигателя. Причината това да се направи е, защото мъглата от гориво е по-лесно да се нагрява и запалва, отколкото поток от гориво. По този начин тя позволява горивото да гори по-ефективно и равномерно.

разпръсквач мъгла
Тест на разпръсквач

С течение на времето и натрупването на повече километри по автомобила горивото може да остави отлагания, които намаляват работата на инжектора. Това означава, че мъглата може да се превърне в нещо, наподобяващо повече на пръски.
Какви симптоми могат да предложат запушен инжектор за гориво. Има доста неща, които могат да означават, че ремонта или смяната на помпата на горивната инжекция предстои. Те включват следното:
Намаляване на пробега с еденица гориво – висок разход;
По-лоша работа от нормалното;
Звук преди запалване, който най-добре може да се опише като „чукане“;
По-груба работа на празен ход от типичната;
По-трудно стартиране;
Неравномерни обороти;
Неизправната помпа за впръскване на бензин или дизелово гориво може да причини индикация на Check engine лампата в таблото. Това може да бъде причинено от запушвания, течове или отломки и може да доведе до скъпи ремонти, ако не се погрижите възможно най-скоро. Осигуряването на правилна поддръжка може да избегне много от тези проблеми.

дизел център сервиз

Как да разбера, че моите горивни инжектори се нуждаят от почистване?
За съжаление не можете да видите инжекторите за гориво, когато двигателят работи. Тъй като може да отнеме значително време за оценка на инжекторите за гориво, често се предлага поддръжката да се извършва редовно и превантивен ремонт. Нещо много просто е бюлетина на фирмите за дизелови системи това да се извършва на всеки 45 000км!
Почистването им след продължителен период на употреба може да накара колата ви да работи много по-добре от преди!
Какво се случва по време на почистване на системата за механично впръскване на гориво?
Има няколко стъпки, свързани с почистване на горивната система и всеки реномиран автосервиз за автомобили, като Дизел Център ще знае как да направи това правилно.

дизел сервиз


Защо трябва да наема професионалист?
Когато почиствате инжекторите за гориво, трябва да се запознаете с необходимите почистващи продукти и да знаете какви детайли да внимавате. Това е много по-сложно, отколкото просто да смените маслото на колата си или да поставите резервна гума.
Какво се случва, ако почистването не получи резултати?
В някои случаи, ако не се намерят желаните резултати, всеки инжектор може да бъде ремонтиран докато е извън двигателя. След това механикът ще провери дебита на помпата за впръскване на бензин или дизелово гориво, за да се увери, че работи правилно.

cp4 test

В някои случаи в услугата ще бъдат включени подмяна на дизелови инжектори и помпи, както много други компоненти. Техникът от нашият автосервиз Дизел Център за автомобили ще разгледа всеки елемент от горивната система, за да определи какво се нуждае от ремонт или подмяна.
Какви предимства ще видя от чистите инжектори?
Има няколко неща, които ще забележите с чисти и правилно работещи дизелови инжектори за гориво. Той може да подобри икономията на гориво на вашия автомобил, което ви спестява пари. Освен това ще намали количеството замърсяване с отработени газове, произхождащо от вашия автомобил. Освен това можете да очаквате по-добри резултати от чистите инжектори.
Професионално подготвен работещ персонал с отговорност за крайния резултат от вложения труд. С приятно усещане от страна на клиентите за добре свършена работа! Елате и сами ще се уверите в написаното!

Call Now Button